Politie algemeen en wijkagenten Oude Dorp

 

Mijn buurt: Oude Dorp Amstelveen en Bovenkerk
Deze buurt heeft 2 wijkagenten : Sandy Alberts en Sandra Lonnee.

Sandy Alberts

Bereikbaar via:

Meer informatie over 'Sandy Alberts'
Werkgebied
Oude Dorp Bovenkerk (basisteam Amstelveen)

Sandra Lonnee

Bereikbaar via:

Meer informatie over 'Sandra Lonnee'
Werkgebied
Oude Dorp Bovenkerk (basisteam Amstelveen)

 

Richard Lukassen

Werkgebied
Oude Dorp Bovenkerk (basisteam Amstelveen)

Bereikbaar via:
Algemeen nummer
0900-8844

Jan Pieter Koopmans

Bereikbaar via:

Algemeen nummer
0900-8844
Meer informatie over 'Jan Pieter Koopmans'
Werkgebied
Keizer Karelpark (basisteam Amstelveen)
Het werk van wijkagent Jan Pieter Koopmans laat zich niet bepalen binnen de lijnen van zijn omschreven werkgebied, het aangrenzende Keizer Karelpark en is derhalve ook een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt in het Oude Dorp.

Publieksfunctie Amstelveen-Zuid verhuist

Laatste update:

Amstelveen – Het politiebureau aan Zetterij 6 in Amstelveen sluit op dinsdag17 februari de deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar het politiebureau aan de Gerard Doulaan 2 in Amstelveen. De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen en gaan voortaan verder onder de naam basisteam Amstelveen.

De sluiting van het bureau aan Zetterij heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Hoewel de deuren van locatie Zetterij dichtgaan voor het publiek, blijft het gebouw wel in gebruik bij de politie. Een aantal teams dat zich richt op de bestrijding van inbraken, gaat werken vanuit deze locatie.

Aangifte of melding doen?

Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op basisteam Amstelveen, Gerard Doulaan 2, vlakbij winkelcentrum Stadshart Amstelveen en goed te bereiken met het openbaar vervoer. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte of melding doen. Op politie.nl leest u hoe dat werkt. Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.