Gemeente

amstelveenlogo

Brieven aan de Burgemeester en Wethouders

aanzlogo

Vanaf 1 januari 2014 verzorgen wij het welzijnswerk in de wijken en wijkcentra van Amstelveen. AanZ is een samenwerkingsverband tussen Vita en Participe. U kunt bij ons terecht voor meer informatie, beheer en ondersteuning.

BIG, aanZ en de wijkcoach

amstelveenvoorelkaar

AmstelveenvoorElkaar is een initiatief van diverse organisaties in Welzijn en Zorg in Amstelveen. AmstelveenvoorElkaar wordt in opdracht van de gemeente Amstelveen uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Amstelland.

vita

Vita is een laagdrempelige organisatie voor ouderen advies, psychosociale hulpverlening en maatschappelijke ondersteuning in de regio Amstelland (Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn).

kledingbank

De Kledingbank Amstelland draait volledig op vrijwilligers en helpt mensen met een minimum inkomen om mooie, leuke en prettige kleding te kunnen dragen.

voedselbank

De stichting Voedselbank Amstelveen zet zich in voor huishoudens die niet meer in staat zijn om in hun dagelijkse voeding te voorzien.
Vanaf 11 november heeft de Voedselbank een nieuwe locatie: De Olmenhof.

boodschappenplusbus

Onze BoodschappenPlusBus
Wij beschikken over de vele mogelijkheden van de BoodschappenPlusBus. De bussen rijden naar winkelcentra waar u uw boodschappen kan doen en gaan op vrijdag naar de Amstelveense markt in het Stadshart. Maar er worden ook enkele keren per week tochten en uitjes georganiseerd van hele of halve dagen.
U wordt opgehaald en weer thuis gebracht.

burgernet

Werk samen met uw gemeente en politie aan veiligheid in uw buurt.

politie

Politie algemeen en wijkagenten Oude Dorp

brandweer

Kazerne Amstelveen