Festivalseizoen in bos gaat los met Diynamic & 909

Geschreven door Amstelveenz en gepubliceerd op vrijdag 11 mei 2018 om 10:48
Amstelveen – Het festivalseizoen in het Amsterdamse bos begint eind deze maand weer. Op 25 mei staat het Diynamic Festival op het programma, een dag later op zaterdag 26 mei is het de beurt aan het 909 Festival.

Festivalseizoen in bos gaat los met Diynamic & 909

Amstelveen – Het festivalseizoen in het Amsterdamse bos begint eind deze maand weer. Op 25 mei staat het Diynamic Festival op het programma, een dag later op zaterdag 26 mei is het de beurt aan het 909 Festival.

De festivals Electronic Family en Day at the Park, de afgelopen jaren druk bezocht, staan niet meer op de agenda. Electronic Family is verhuisd naar Den Bosch (28 juli) en A Day at The Park kende vorig jaar de laatste editie.

Op 3 augustus staat het internationaal vermaarde Dekmantel Festival weer op het programma en op 25 augustus 2018 wordt de eerste editie van het Americana festival Once In A Blue Moon gehouden.

Minder zware beats maar niet minder gezellig: in juni wordt de vijfde editie van het Bacchus Wijnfestival georganiseerd met in totaal 6 dagen plezier: 8, 9, 10 & 15, 16 17 juni. en natuurlijk wordt de zomer lang de populaire concertserie Live At Amsterdamse Bos gehouden met diverse aansprekende artiesten.