BIZ Oude Dorp: Afscheid Henk Zegwaard, felicitaties voor Marcel Kunst

Geschreven door Amstelveenz en gepubliceerd op zondag 15 april 2018 om 00:00
Amstelveen – Ondernemers van het Oude Dorp verenigd in de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) hebben recent op de algemene ledenvergadering afscheid genomen van Henk Zegwaard.

BIZ Oude Dorp: Afscheid Henk Zegwaard, felicitaties voor Marcel KunstFoto: Henk Zegwaard (l) en Marcel Kunst (r) in het zonnetje gezet.

Amstelveen – Ondernemers van het Oude Dorp verenigd in de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) hebben recent op de algemene ledenvergadering afscheid genomen van Henk Zegwaard.

De fietsspecialist die onlangs de deuren van zijn winkel sloot en van zijn pensioen gaat genieten kreeg een sinaasappelboompje met gouden gieter overhandigd door Marri-Anne en Katharina, namens de BIZ. Met daarbij de wens dat Henk samen met zijn echtgenote nog vele jaren in goede gezondheid  mag genieten van alle vrijheid na alle jaren hard werken.

Gemeente Amstelveen

Ook Gemeente Amstelveen liet zich ook niet onbetuigd en Tom van Dijk mocht namens burgemeester en wethouders Henk verrassen met een prachtige bos bloemen en een brief van de burgemeester en een persoonlijk cadeau van Tom.

Marcel Kunst 50 jaar

Marcel Kunst, mede-eigenaar van het succesvolle café Het Wapen van Amstelveen in het Oude Dorp, vierde afgelopen zaterdag zijn 50e verjaardag. In het bijzijn van zijn lieftallige vrouw Lisette lieten kinderen, familie en heel, heel  veel vrienden en vriendinnen zien hoe geliefd Marcel is.

Ode

Ook tal van BIZ-ondernemers kwamen de muzikale horecaman feliciteren. ‘Het lijkt wel Koningsdag’, riep iemand. Accordeonist André Vrolijk zette de sfeer neer voor een prachtige avond die plaats vond in…. Café Thijs. ‘Dit laat maar weer eens zien hoe ondernemers omgaan met elkaar in het Oude Dorp’, meldt de BIZ. De compagnon van Marcel, Theo, bracht samen met goede vriend Allard een geweldige ode aan Marcel met een persoonlijk lied. Uiteraard zong Marcel zelf nummers mee. ‘Het was ‘een prachtige avond – voor een prachtig mens’, meldt de BIZ.