Genieten van geitenyoga in het Amsterdamse Bos

Geschreven door Amstelveenz en gepubliceerd op maandag 26 februari 2018 om 14:22
AMSTELVEEN – Amstelveners, die nog geen idee hebben wat ze komend weekend moeten gaan doen, kunnen in het Amsterdamse Bos terecht. Bij geitenboerderij Ridammerhoeve staat namelijk weer het bijzondere geitenyoga op het programma. 

Genieten van geitenyoga in het Amsterdamse Bos

Genieten van geitenyoga in het Amsterdamse BosFoto: Het is komend weekend weer tijd voor geitenyoga in het Amsterdamse Bos. (Amsterdamse Bos)

AMSTELVEEN – Amstelveners, die nog geen idee hebben wat ze komend weekend moeten gaan doen, kunnen in het Amsterdamse Bos terecht. Bij geitenboerderij Ridammerhoeve staat namelijk weer het bijzondere geitenyoga op het programma.

Zowel op zaterdag 3 als op zondag 4 maart kun je van 09.00 tot 10.00 uur meedoen met de yoga tússen de geiten. Het Amsterdamse Bos meldt dat je door de aanraking met een dier het zogenaamde knuffelhormoon oxitocine aanmaakt. Hierdoor gaat je lichaam zich vanzelf ontspannen.

Spanningen

De geitjes zijn nieuwsgierig en eigenwijs. Tegen zoveel schattigheid is geen enkele spanning in je lichaam bestand. De interactie met de geiten zorgt voor een yogales met veel plezier en speelsheid waarin je door de omgeving van de boerderij spanningen makkelijk kan loslaten. Kijk voor meer info op de website van het Amsterdamse Bos.