Prestigieuze verkiezing ‘Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland’.

AMSTELVEEN – De eigenaren van The WineKitchen in het Oude Dorp van Amstelveen zijn door Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Amstelland genomineerd voor de prestigieuze verkiezing ‘Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland’. 

Voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amstelland, Hans Gort, maakte dat samen met Ivo Berkhoff van KHN recent bekend. Eigenaren Jessica & Remco Snoek en Edo Kamping toonden zich verrast met de eervolle nominatie en zijn bijzonder trots. ‘Prachtig om op deze manier erkenning te krijgen, we voelen ons zeer vereerd,’ zegt  Jessica Snoek, die samen met haar man Remco 6,5 jaar geleden The WineKitchen begon in de Dorpsstraat. De formule was van meet af aan een doorslaand succes.

Edo Kamping
Eind 2014 werd topkok Edo Kamping (ook hij noemt de nominatie ‘een grote eer’) mede-eigenaar en inmiddels runt het trio ook met succes het spectaculaire visrestaurant The WineKitchen At Sea in gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 2.

Opleving Oude Dorp
Voor voorzitter Hans Gort was de nominatie voor The WineKitchen niet meer dan logisch. Sinds de komst van het etablissement  in het oude centrum van Amstelveen, is het gebied enorm opgeleefd. ‘Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de nieuwe schwung die The WineKitchen heeft gegeven aan het Oude Dorp,’ zegt Gort. ‘Juist omdat Remco en Jessica geen traditionele horeca-ondernemers waren toen zij van start gingen maakt het zo bijzonder. Dat is ook de kracht van The WineKitchen: een vernieuwende formule, innovatief en anders dan de traditionele horeca. Ze doen het fantastisch,’ zegt Gort.

Innovatie
De nominatie voor The WineKitchen sluit perfect aan op de doelstelling van de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer. De (prestigieuze) prijs werd in het leven geroepen om innovatie onder horecaondernemers te stimuleren.

Gala
In zestien (KHN-)regio’s worden dit jaar regionale winnaars gekozen. Uit deze regionale winnaars wordt eind 2016 een landelijke winnaar gekozen, die  bekend wordt gemaakt tijdens een groots gala op de Horecava 2017. De landelijke winnaar wordt de Meest Markante ondernemer 2016/2017 en neemt de titel over van de winnaars van vorig jaar. Dat waren Michiel en Martijn van den Berg uit Noordwijk. De landelijke winnaar mag zich twee jaar lang de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland noemen.

Bron: Amstelveenz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *