Blues Brothers Tribute Band op Koningsdag in Oude Dorp

AMSTELVEEN – De Blues Brothers Tribute Band treedt op Koningsdag
(27 april) op in het Oude Dorp van Amstelveen. 

De komst van de band, al uitgeroepen tot de beste BB-coverband van Nederland, wordt mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks (eigenaar Jurgen Ottenhoff is een groot Blues Brothers fan) en Grand Café ’t Oude Dorp (Rob van der Monde). 

Steun ook de Voedselbank
Tegelijkertijd met het concert wordt een inzamelingsactie gehouden voor Voedselbank Amstelveen; donaties zijn nog steeds welkom. Bedrijven die 175 euro doneren krijgen exposure aan het podium en een uurtje Meet&Greet en een hapje/drankje met de band in Café Achterin.

Programma
Naast de Blues Brothers Tribute Band speelt ook de coverband Never the Same op Koningsdag, op het podium voor Grand Café ’t Oude Dorp. Never The Same speelt tussen 12.00 en 15.00 uur. Rond 15.00 uur is er een dansshow van de Buenting Sport Demo Teams. Tussen 15.30 en 17.45 uur speelt de Blues Brothers Tribute Band twee sets van een uur. Rond 18.00 uur sluit aanstormend talent DJ Robin Aristo het buitenoptreden af met een zelf gecomponeerde show. In het begin van de show komt Dancing for Lyme freestylen.

Fans in stijl
‘We hopen dat we een geweldig spektakel kunnen bieden en de Voedselbank een mooi bedrag te overhandigen. We hopen we dat er veel fans in stijl komen met wit overhemd, stropdas, bakkebaarden, zonnebril, hoed. Zij komen in aanmerking voor een prijsje. We zoeken dus look-a-likes in de categorieën kids en grote BB-fans.

Informatie & Donaties
Grand Café ’t Oude Dorp | Dorpsstraat 104 | BBinfofoon Telefoon: 0654372279 | info@grandcafeoudedorp.nl

Bron: amstelveenz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *